Productinformatie
Onze mobiele unit is een intelligente oplossing die moeiteloos verplaatst kan worden tussen behandelkamers. De unit verzamelt op effectieve wijze reststikstofoxide uit uitgeademde lucht en breekt het af in een zelfdragend systeem met minimaal energieverbruik en een laag geluidsniveau.

De mobiele eenheid zuivert meer dan 99% van het lachgas dat het systeem binnenkomt, waardoor een veiligere werkomgeving voor zorgverleners wordt gecreëerd en de impact op het klimaat aanzienlijk wordt verminderd.

Bij het ontwerp van de MDU is rekening gehouden met de mobiliteitsbehoeften van professionals in de gezondheidszorg, zodat het apparaat eenvoudig te bedienen is. De eenheid biedt plaats aan een lachgascilinder samen met een zuurstofslang en, indien nodig, een bijbehorende titratie-eenheid (O-Two eAdvantage). Onze mobiele unit is geschikt voor zowel inhalatie- als uitademapparatuur, samen met gascilinders. Inhalatieapparaten zoals opvraagventielen of mixers kunnen moeiteloos op de MDU worden gemonteerd. Uitademingsslangen worden aangesloten op de uitlaat van de unit voor het efficiënt opvangen (verzamelen en verwijderen) van lachgas uit de omgevingslucht, waardoor een volledig gesloten systeem ontstaat. 

De MDU is gebouwd met een eenvoudig ontwerp, met weinig bewegende onderdelen en componenten, wat resulteert in een hoge betrouwbaarheid en een langere levensduur van het product.

De unit heeft ook een geïntegreerd regelsysteem dat continu verschillende parameters controleert, zoals temperatuur en gasstromen. Bij overbelasting schakelt de MDU automatisch uit om schade te voorkomen.

Lachgasdestructie unit (MDU)

Onze mobiele eenheid is een intelligente oplossing voor het effectief verzamelen en afbreken van resterend lachgas in de uitgeademde lucht, wat zorgt voor een veiligere werkomgeving voor zorgverleners en een verminderde impact op het milieu.

Offerte aanvragen
  • CE-gecertificeerd
  • Officiële dealer
  • Extra service en instructie beschikbaar
Productnummer: MDU