Lachgassedatie
voor tandheelkundige
behandelingen

Met 30 jaar ervaring en deskundigheid op het gebied van lachgassedatie/ lachgas-anxiolyse binnen de dentale branche is Grodenta de geschikte partij om uw te adviseren, onderwijzen en ondersteunen. Door jaren lange samenwerkingen met verschillende opleiders en universiteiten heeft Grodenta zich ontwikkeld tot een kennisbank.

Toepassing

Er wordt gebruik gemaakt van een dubbelmasker systeem om veiligheid van zowel tandarts als patiënt te verzekeren. Door een scheiding tussen toevoer en afvoer bij het maskersysteem wordt zowel verspilling als lekkage sterk verminderd. Dit latex vrije flexibele masker zit zeer comfortabel, een eventuele geur kan worden toegevoegd doormiddel van de special ontwikkelde geur stiften voor anesthesie. Het masker kan de gehele behandeling blijven zitten om lekkage te voorkomen.


Afzuiging

Voor het afzuigen van de gassen biedt Grodenta verschillende mogelijkheden. Het maskersysteem is makkelijk aan te sluiten op een van de dentale-handafzuigingen. Ook kunt gebruik van de ingebouwde afzuigpomp van Grodenta. Natuurlijk is Grodenta ook uw adviseur en eventuele installateur wat betreft ruimte afzuiging.

Veiligheid

Het systeem van Grodenta stelt de arts in staat om zuurstof en lachgas te mengen van 0% tot 50% om zo per patiënt de hoeveelheid af te stemmen om zo het comfort te verhogen. Andere sedatie apparatuur die gebruik maken van bijvoorbeeld ( Relivopan, Kalinox, Meopa ) stelt de arts slechts in staat 50% lachgas toe te dienen, wat vaak zorgt voor over sedatie, angst en misselijkheid. Na het behandelen kunt u makkelijk met overschakelen op 100% zuurstof om het resterende lachgas veilig uit het lichaam van de cliënt uit te wassen. Hierna kan de patiënt zonder enige bijwerkingen weer deelnemen aan het verkeer of de alledaagse werkzaamheden vervolgen.

Meer informatie

Voor meer informatie over de behandeling, het proces en het effect op de patiënten kunt u verder lezen op deze pagina.

Voor een vrijblijvende afspraak voor meer informatie kunt u contact opnemen via deze knop.

Vrijblijvend advies       Offerte aanvraag

Ook ondersteunen we u graag met informatie over onze aankoop en Lease mogelijkheden