Productinformatie
De O-Two™ eAdvantage® technologie is ongekend. Het vermogen om de exacte hoeveelheid gas toe te dienen die de patiënt nodig heeft, zonder verspilling of gevaar voor het milieu, is in geen enkel ander analgesieapparaat op de markt te vinden.

De vraag naar gas wordt geregeld door de ademhaling van de patiënt, waardoor gasverspilling wordt voorkomen. Bovendien zorgt deze functie ervoor dat zorgverleners niet voortdurend hoeven op te letten, zodat ze zich kunnen richten op alle andere behoeften van de patiënt.

De nieuwe eAdvantage® is ontworpen voor gebruik in ziekenhuizen (spoedeisende hulp, bevallingen, klinieken enz.) en levert op verzoek een variabel mengsel van lachgas en zuurstof aan een patiënt die bij bewustzijn is en spontaan ademhaalt voor de verlichting van pijn bij bevallingen, trauma's of andere aandoeningen waarbij inhalatieanalgesie klinisch gespecificeerd is. Het apparaat hoeft alleen te worden aangesloten op een drukgeregelde medische zuurstof- en lachgasvoorziening (wandcontactdoos of cilinders), elektrische voeding of batterij, en een patiëntencircuit met mondstuk of gezichtsmasker en spoelslang om klaar te zijn voor gebruik.

Eenvoudige bediening en een overvloed aan veiligheidsfuncties maken dit het ideale apparaat voor de nauwkeurige toediening van titreerbare analgesie tijdens de bevalling, trauma of pijnlijke procedures.

O-Two™ eAdvantage®

De O-Two™ eAdvantage® technologie biedt ongeëvenaarde precisie in gaslevering voor inhalatieanalgesie, waardoor verspilling wordt voorkomen en zorgverleners zich kunnen concentreren op de behoeften van de patiënt, ideaal voor gebruik in ziekenhuizen en klinische situaties.

Offerte aanvragen
  • CE-gecertificeerd
  • Officiële dealer
  • Extra service en instructie beschikbaar
Productnummer: 01EQ3000