01-02-2022

Volg je eigen CPAP therapie met de Dreammapper applicatie

Blijf gemotiveerd voor uw CPAP-therapie met de DreamMapper applicatie van Philips. Met de applicatie krijgt u als DreamStation – of DreamStation Go gebruiker dagelijks feedback over de voortgang van uw therapie en streeft u naar een nog betere nachtrust. De applicatie laat u weten hoe u ’s nachts heeft geslapen, wat het aantal ademstops (AHI) is geweest en deelt suggesties om uw slaapresultaten te verbeteren.

  1. Voordelen gebruik applicatie
  2. Hoe download je de applicatie?
  3. Kost het gebruik van de applicatie geld?
  4. Problemen bij het verbinden van het apparaat


1. Voordelen gebruik applicatie
De DreamMapper houdt automatisch uw voortgang bij. De gegevens worden dagelijks overgezet naar uw eigen account. In de applicatie worden het aantal behandelingsuren en het aantal ademstops (AHI) aangegeven. Daarbij geeft de applicatie feedback als de pasvorm van het masker beter afgesteld kan worden, omdat er een te hoge lekkage van het masker is gemeten.
De applicatie beschikt ook over vele video’s die je als gebruiker tips en instructievideo’s geeft, om de therapie nog beter te laten verlopen.

2. Hoe download je de applicatie?
In drie korte en gemakkelijke stappen download je DreamMapper applicatie en maak je verbinding met het CPAP-apparaat. De eerste stap bestaat uit het downloaden van de DreamMapper applicatie. Dit kan via een smartphone met de applicatienaam DreamMapper of via uw computer MyDreamMapper.com. In de volgende stap registreer en verbind je het apparaat door middel van de Bluetooth-module van het CPAP-apparaat.

3. Kost het gebruik van de applicatie geld?
De applicatie is gratis en om die reden toegankelijk voor alle gebruikers van een DreamStation of een DreamStation Go.

4. Problemen bij het verbinden van het apparaat
Als het verbinden van de DreamStation met de applicatie problemen oplevert, kan je stapsgewijs de instructievideo's van Total Care op het YouTube kanaal volgen. 


Anderen lazen ook: