Lachgas bij de tandarts

Ontdek alles over lachgas bij de tandarts: hoe het werkt, de voordelen, de veiligheid en de kosten.
Krijg antwoorden op al uw vragen over deze comfortverhogende optie.

Lees meer 

✔ Gekwalificeerd opleider

Grodenta is naast leverancier en adviseur ook een vooraanstaande opleider voor (tand)artsen en assistenten in Nederland, België en Duitsland, in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam (ACTA).

✔ All-in service en onderhoud

LOnze service omvat jaarlijks onderhoud, waardoor u en uw collega's ten allen tijde veilig met onze apparatuur kunnen werken.

✔ Advies op maat

LGrodenta gelooft in service en advies op maat. Geen standaard toepassingen, maar toepassingen specifiek afgestemd op uw wensen uw praktijkruimte.

Lachgassedatie voor diverse behandelingen

Lachgassedatie bij de tandarts

De angst voor het tandartsbezoek is een veelvoorkomend fenomeen, dat voor velen een reden is om noodzakelijke behandelingen uit te stellen. Deze angst kan voortkomen uit slechte ervaringen in het verleden, de vrees voor pijn, of zelfs het geluid van de tandartsinstrumenten. Gelukkig biedt de tandheelkunde verschillende oplossingen om deze angst te verminderen, waarvan lachgassedatie een van de meest effectieve en gebruiksvriendelijke opties is. Op deze pagina duikt u diep in wat lachgas precies inhoudt binnen de tandheelkundige praktijk, inclusief de wetenschappelijke werking, de voordelen, veiligheidsaspecten, en de kosten. Het uiteindelijke doel is om uw volgende bezoek aan de tandarts niet alleen draaglijk maar zelfs aangenaam te maken, waardoor u de zorg kunt krijgen die u nodig heeft zonder de gebruikelijke stress of angst.

  1. Wat is lachgas?
  2. Hoe werkt lachgas bij de tandarts?
  3. Waarom gebruikt een tandarts lachgas?
  4. Behandeling met lachgas bij de tandarts
  5. Wat doet lachgas bij de tandarts?
  6. Is het gebruik van lachgas veilig bij de tandarts?
  7. Wat zijn de kosten voor lachgas bij de tandarts?
  8. Voordelen van lachgas voor specifieke patiëntengroepen

Wat onze klanten zeggen

Veelgestelde vragen