Lachgassedatie voor cosmetische behandelingen

Grodenta heeft door jarenlange ervaring en deskundigheid de beste applicaties ontwikkeld voor het toepassen van lachgassedatie op medisch gebied.
Met deze ervaring en deskundigheid op het gebied van lachgassedatie/ lachgas-anxiolyse is Grodenta de geschikte partij om u te adviseren, onderwijzen en ondersteunen.
Door jarenlange samenwerkingen met verschillende opleiders en universiteiten heeft Grodenta zich ontwikkelt tot een kennisbank.


✔ Gekwalificeerd opleider

Grodenta is naast leverancier en adviseur ook een vooraanstaande opleider in Nederland, België en Duitsland, in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam (ACTA).

✔ All-in service en onderhoud

Onze service omvat jaarlijks onderhoud, waardoor u en uw collega's ten allen tijde veilig met onze apparatuur kunnen werken. 

✔ Gekwalificeerd opleider

Grodenta gelooft in service en advies op maat. Geen standaard toepassingen, maar toepassingen specifiek afgestemd op uw wensen uw praktijkruimte.

Lachgassedatie voor cosmetische behandelingen

Met een rijke ervaring heeft Grodenta geavanceerde toepassingen ontwikkeld voor lachgassedatie in de cosmetische sector. Onze focus op angst- en stressvermindering op de afdelingen zorgt ervoor dat zowel volwassenen als kinderen een positievere en comfortabelere ervaring ondergaan. De duurzame apparatuur, in combinatie met de mixer voorzien van ingebouwde eenrichtingsventielen en filters, garandeert een doeltreffende scheiding tussen gas toedienen en afzuigen. Binnen de cosmetische branche zijn onderstaande behandelingen goed combineerbaar met lachgassedatie:

Ultherapy   Morpheus8

Veiligheid staat voorop bij Grodenta

Grodenta biedt diverse oplossingen voor het efficiënt afzuigen van gassen in uw cosmetische praktijk. Ons maskersysteem sluit moeiteloos aan op onze mobiele afzuigpomp, zodat de veiligheid voor u en uw patiënt ten alle tijden wordt gewaarborgd.

Ons systeem waarborgt tevens een veilige menging van zuurstof en lachgas (0-50%) in de cosmetische procedure, voorkomt overmatige sedatie en maakt een naadloze overgang naar 100% zuurstof mogelijk na de behandeling. Zo kan uw patiënt na de behandeling zonder bijwerkingen snel weer terugkeren naar zijn/haar dagelijkse activiteiten.

De voordelen van de apparatuur van Grodenta

✔ Mogelijkheid om lachgas te mengen van 0% tot 50%, voor optimale sedatie per patiënt.
Minimale verspilling door een scheiding van toe- en afvoer in het slangensysteem. 
✔ Geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. 
✔ Mobiele GroFlow apparatuur voor extra veiligheid. 
✔ Mogelijkheid om uw apparatuur te personaliseren met uw eigen logo/thema/idee.

Demo aanvragen   Offerte aanvragen

Apparatuur leasen in uw praktijk

Als de aanschaf van de apparatuur een te grote investering is, biedt Grodenta de mogelijkheid om te kiezen voor het leasen van de apparatuur. Een lease maakt de aanschaf eerder haalbaar en verspreidt de investering over een langere termijn. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden rondom lease. Voor meer informatie over de behandeling, het proces en het effect op de patiënten kunt u verder lezen op deze pagina. Voor een vrijblijvende afspraak voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaande knoppen.

Wat onze klanten zeggen

Persoonlijke aanpak bij Grodenta

Bij Grodenta staat een professionele en persoonlijke aanpak hoog in het vaandel. We streven ernaar om onze dienstverlening nauw af te stemmen met uw specifieke behoeften in uw praktijkruimte. Of het nu gaat om advies, levering van de lachgassedatie apparatuur, opleidingen en service, we zijn toegewijd aan het bieden van op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de hoogste normen. 

info@grodenta.com   +31 (0) 13 - 523 02 30

Veelgestelde vragen