Lachgassedatie voor medische behandelingen

Door onze jarenlange ervaring en deskundigheid biedt Grodenta de beste applicaties voor lachgassedatie op medisch gebied.
Of het nu gaat om kindergeneeskunde, geboortezorg, of spoedeisende hulp, wij zijn de geschikte partij om u te adviseren, onderwijzen en ondersteunen.


Kindergeneeskunde

Lachgassedatie op de kinderafdeling biedt een veilige oplossing voor onaangename ingrepen. Verminder angst en creëer een positieve stemming bij kinderen met onze geavanceerde lachgassedatie technieken.

Geboortezorg

Onze lachgassedatie biedt verlichting tijdens de bevalling, met een effectieve en duurzame aanpak om de pijn te verminderen en het comfort te vergroten.

Spoedeisende hulp

Lachgassedatie is een waardevol hulpmiddel dat medische professionals ondersteunt om patiënten snel en effectief te behandelen in noodsituaties.

Lachgassedatie voor medische behandelingen

Grodenta's geavanceerde lachgasapparatuur minimaliseert angst en stress, zorgt voor een aangenamere ervaring voor alle patiënten en bevordert hygiëne door effectieve scheiding van gas toediening en afzuiging. Onze duurzame apparatuur met innovatieve mixers garandeert minimale lekkage en verspilling.

Mobiele apparatuur op uw afdeling

Onze flexibele mobiele apparatuur past zich aan de behoeften van uw ziekenhuis aan, met de mogelijkheid om zowel bestaande muuraansluitingen als cilinders te gebruiken. In samenwerking met artsen ontwikkelen wij de meest praktische toepassing per afdeling en locatie.

De mobiele destructie unit (MDU) is een slimme totaaloplossing voor het toedienen van lachgas aan de patiënt en het opvangen van het resterende lachgas uit de uitgeademde lucht en het volledig te vernietigen. De MDU kan eenvoudig worden verplaatst van behandelkamer naar behandelkamer en is stil, doeltreffend en betrouwbaar.

✔ Zuivert 99% van de lachgas die in de eenheid komt
✔ Gezonde werkomgeving voor zorgverleners
✔ Eenvoudig en betrouwbaar te gebruiken
✔ Optimale Sedatie: meng lachgas van 0% tot 50%

Veiligheid staat voorop

Veel sedatieapparatuur, zoals Relivopan, Kalinox of Meopa, staat slechts 50% lachgas toe, wat vaak leidt tot oversedatie, angst en misselijkheid. Het systeem van Grodenta biedt daarentegen de mogelijkheid om zuurstof en lachgas te mengen van 0% tot 50%, waardoor de hoeveelheid per patiënt kan worden afgestemd voor optimaal comfort.

Het systeem maakt eenvoudige overschakeling naar 100% zuurstof na de behandeling mogelijk, om het resterende lachgas veilig uit het lichaam van de patiënt te wassen. Zo kan de patiënt zonder bijwerkingen weer deelnemen aan het verkeer of de dagelijkse werkzaamheden.

Vrijblijvend advies Offerte aanvraag

Wat onze klanten zeggen

Persoonlijke aanpak bij Grodenta

Bij Grodenta geloven we in een persoonlijke benadering. Wij passen onze dienstverlening aan op uw specifieke praktijkbehoeften, van advies en levering tot opleidingen en service. Laat ons u helpen de beste zorg te bieden.

info@grodenta.com +31 (0) 13 - 523 02 30

Veelgestelde vragen